Fem Pilota - Capçalera

Godelleta i Borbotó B lluitaran pel títol de l'Edicom de galotxa femení

Galotxa

PilotaViu / FPV / Godelleta.

Godelleta C i Borbotó B jugaran la final A mentre els equips dels clubs de la Pobla de Vallbona i Meliana s'enfrontaran en les semifinals de la categoria B del Campionat Interpobles de Galotxa - Gran premi Edicom.

El Caixa Popular Godelleta C i el Cent Duros Borbotó B es jugaran el títol absolut de la competició femenina, que ja compta amb tres edicions, i que fins ara ha guanyat un equip del club de Borbotó. Enguany les xiques del club de la Foia de Bunyol han tancat una primera fase impecable, sumant tots els punts possibles, i afronten la final sense haver perdut cap partida. Per part del Borbotó B, només un joc els ha permés accedir a la final, ja que empataren a punts amb les seues companyes del Borbotó A. Després dels enfrontaments directes el tanteig entre elles era favorable a la formació B per un joc de diferència, el qual les permet jugar la final, que previsiblement es jugarà en el carrer de pilota de Meliana la vesprada del diumenge 2 de desembre.

Respecte a la categoria femenina B, la classificació de la lliga regular ha determinat els encreuaments de semifinals, que viuran les partides d'anada el pròxim cap de setmana, mentre que els enfrontaments de tornada seran el 17-18 de novembre. Les primeres partides es jugaran en casa del primer equip de cada emparellament:

Caixa Popular Pobla A - Caixa Popular Pobla C
CPV Meliana - Caixa Popular Pobla B
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article