elmusa

Borbotó alcança a Rafelbunyol en la classificació del Diputació de Raspall

Raspall

PilotaViu / FPV / Beniparrell.

Una setmana més, la classificació de la màxima categoria femenina del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles - Trofeu Diputació de Valencià, manté l'emoció entre els aficionats a la modalitat.

Per a l'equip de Beniparrell, el fet d'emportar-se els tres punts en guanyar la partida davant l'Oliva-Beniarbeig-Verger, els permet assolir la primera posició de la taula en solitari. Els dos jocs aconseguits per Ana Sanchis i Fanny en el seu desplaçament al carrer de pilota de Beniparrell no varen ser suficients per a llevar-li un punt a les germanes Ana i Noelia. La parella de Beniparrell ara tenen més opcions de tancar la primera fase al capdavant del grup, amb la qual cosa jugarien en semifinals davant les quartes classificades, que de moment són les jugadores de l'Alqueria d'Asnar. Per altre costat, els tres punts que Borbotó va sumar davant el Tapizados Calse Moixent els fa tornar a empatar en la segona plaça amb el Rafelbunyol.

Classificació 1a categoria:
1.- Ajuntament Beniparrell A - 21 punts
2.- CPV El Dau Rafelbunyol A - 18 punts
3.- CPV Borbotó A - 18 punts
4.- CPV l'Alqueria d'Asnar A - 9 punts
5.- CPV Oliva Ben-Ver A - 5 punts
6.- Tapizados Calse Moixent A - 1 punt

En la divisió de plata ja es coneixen els quatre equips que jugaran les semifinals, tot i que encara caldrà esperar-se a l'última jornada per a conéixer els encreuaments. Borbotó B i C, Beniparrell B i Tavernes Blanques, per aquest ordre, estan situats ara des de la primera fins a la quarta posició. En tercera categoria, Beniparrell D, Oliva B i Meliana D lluiten per les primeres posicions, mentre que Montserrat B i Beniparrell E ho fan per la quarta plaça per a entrar en la fase final. L'Alzira A, per la seua part, tancarà la lliga regular de quarta A al davant del grup, sent Quatretonda B el segon classificat. Entre Bicorb F, Beniparrell F i l'Alqueria d'Asnar B està la lluita per les dues places restants. Respecte a la quarta B ja comencen també a decidir-se els equips que passaran matemàticament a quarts de final, com per exemple Meliana F, Godelleta B i Montserrat C.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article