El VI Trofeu Mixt Savipecho va començar el passat divendres divendres al trinquet de Genovés, amb la primera partida de la fase prèvia del torneig en la modalitat d’escala i corda. Un enfrontament on Francés, Pere i Monrabal II sumen la primera victòria en imposar-se a Genovés II, Jesús i Carlos pel resultat de 60-40.

La postura eixia a favor dels de casa, que han fet els primers quinzes de la partida. Però prompte Francés, Pere i Monrabal II han demostrat, amb el seu bon joc, que anaven a per totes.

Una partida, a pesar de tot, igualada, on Francés, Pere i Monrabal II, tot i ser superiors en tot moment, només tenien avantatge d’un o dos jocs. A partir del 40-50, el trio de blau ha dominat completament fins arribar al definitiu 40-60.

La següent jornada del Savipecho es disputarà este dissabte al trinquet Pelayo, on es disputarà la primera sessió doble.

En la primera partida tindrem al recent campió individual, Moltó, junt a Gabi. En la contra estarà l’altra figura de Barxeta, Pablo, que fa parella amb Brisca.

En la segona partida, una parella clàssica de l'escala i corda. Soro III i Javi s'enfrontaran a De la Vega, Raúl i Tomàs II.

Per a consultar totes les notícies del campionat, punxeu ací: VI Trofeu Mixt Savipecho

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!