elmusa

Les semifinals de l'individual de frontó comencen en Xest

Frontó

PilotaViu / FPV / València.

Este cap de setmana comencen les semifinals del Campionat Autonòmic de Frontó Individual-Trofeu President de la Generalitat 2018.

Després de la fase regular, s'han classificat quatre pilotaris per a semifinals. Estos jugadors són Pasqual de La Pobla, Adrián de Quart, Alejandro de Paterna i Adrián de Museros.

El pròxim diumenge es disputaran les partides d’anada al frontó «Barón de Cheste», on tant Adrián de Museros com Alejandro de Paterna disputen les seues partides com a locals.

Una sessió doble que comença a partir de les 11.15 h. amb l'enfrontament entre Adrián de Museros i Pasqual de La Pobla, mentre que cap al migdia serà el torn de l’eliminatòria entre Alejandro de Paterna i Adrián de Quart.

En segona categoria encara queda una jornada de la fase regular per disputar, encara que ja es coneixen els quatre semifinalistes. Res a decidir en el grup A, on Pascual Arcusa te el liderat matemàtic, i la segona plaça és per a Boni de Vilamarxant.

En el grup B, Dani d’Alginet i Cervera d’Alaquàs estan classificats, si be encara no estan tancades la primera i segona plaça.

En la tercera categoria, i pel que fa al grup A, tot pareix indicar que Edu Febrero i Manuel Monje seran els semifinalistes, però no està tot dit, ja que Octavio de Casinos encara tindria opcions matemàtiques. Al grup B, sí es clar que Moisés serà primer de grup mentre que Pepe Valls serà el segon.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article