elmusa

Dos genovesins donen el tret d'eixida al Savipecho

Escala i Corda

PilotaViu / El Genovés.

El degà dels trofeus mixtos arriba a la sisena edició. Divendres comença al trinquet del Genovés el trofeu Savipecho, que enfrontarà als millors pilotaris de raspall i escala i corda.

Tot i que el trofeu està caracteritzat per sessions dobles amb partides de les dos modalitats, esta primera jornada sols es jugarà que a escala i corda.

Serà al Genovés a partir de les 18.00 h. i s'enfrontaran l'equip de Genovés II, Jesús i Carlos contra Francés, Pere i Monrabal II.

D'una banda, un trio amb dos jugadors locals. A l'altra, dos de les sorpreses de l'individual: el botxí de Soro III i Pere, que va eliminar a Francés i va posar a Puchol II contra les cordes.

Esta serà una de les dos sessions amb una sola partida al torneig, ja que amb excepció de la partida de raspall a Piles, la resta de partides seran dobles.


 
Per a consultar totes les notícies del campionat, punxeu ací: VI Trofeu Mixt Savipecho
 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article