Fem Pilota - Capçalera

Xeraco B és líder en solitari a falta d'una jornada per a tancar la lliga regular

Raspall

PilotaViu / FPV / València.

A falta d'una jornada per a tancar la lliga regular del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles - Trofeu Diputació de València, el Xeraco B mana en solitari en la classificació de la màxima categoria.

En la passada jornada els primers classificats, tant el Xeraco B com el Gavarda A, sumaren els tres punts en les seues respectives partides. Amb açò, el Xeraco B ocupa el primer lloc amb desset punts, seguit a dos punts de distància pel Gavarda A. Ja en tercera posició queda el Bicoroliva Bicorb A, que suma nou punts al seu caseller. La pròxima jornada es viuran les següents partides: el Gavarda B defensarà la seua quarta posició visitant al Xeraco A, mentre que el Bicorb jugarà com a local al seu trinquet davant el Xeraco B. El Gavarda A descansarà, tal com marca el calendari de competició.

Classificació 1a categoria:
1. CPV Xeraco B - 17 punts
2. CPV Gavarda A - 15 punts
3. Bicoroliva Bicorb A - 9 punts
4. CPV Gavarda B - 5 punts
5. CPV Xeraco A - 2 punts

Respecte a la classificació de la categoria juvenil, l'equip de l'escola de Gavarda és qui mana, amb dotze punts, seguit pel Rafelbunyol amb huit. Més endarrerits queden ja el Xeraco i Bicorb. Precisament, Gavarda rebrà la pròxima jornada al Rafelbunyol en una partida que pot ser decisiva a l'hora de determinar els encreuaments de semifinals de la categoria.

Ja en la divisió de plata l'Otos A encapçala el primer grup, seguit per l'Otos B i l'Oliva B, empatats a un punt. En el grup segon la situació entre els equips d'estos clubs està invertida, l'Oliva A és el primer classificat, mentre que l'Otos C ocupa la segona plaça. Respecte a la tercera categoria són els equips de la Ribera, l'Ajuntament de Polinyà A i l'Alcàntera-Càrcer, els que marxen al capdavant dels grups.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article