Fem Pilota - Capçalera

Divendres comença la sisena edició del Mixt Savipecho

PilotaViu / València.
 
Ja comença a vindre el fred, i amb el final de l'any arriba una cita ja clàssica de la pilota com és el Trofeu Mixt Savipecho.

Enguany se celebra la sisena edició d'un torneig que, com se sol dir, en realitat en són dos, ja que es disputen les modalitats de raspall i escala i corda.

El fet de disputar dos competicions en un mateix esdeveniment li dóna el nom de «Trofeu Mixt», i la majoria de jornades hi haurà sessió doble als trinquets participants.

El sistema de competició és l'habitual en un trofeu d'estes característiques, amb 6 equips participants per modalitat i una fase prèvia de tres partides. En acabar la mateixa, els conjunts vencedors i el millor dels derrotats accediran a les semifinals, per a concloure posteriorment amb la final.

En el torneig d'escala i corda la configuració dels equips és la següent:

-Pere Roc II i Félix

-Soro III i Javi

-Puchol II i Santi

-De la Vega, Raúl i Tomàs II

-Francés, Pere i Monrabal II

-Genovés II, Jesús i Carlos


En la modalitat de raspall, les formacions participants són:

-Moltó i Gabi

-Sergio i Tonet IV

-Marrahí i Sanchis

-Punxa i Canari

-Ian i Raúl

-Pablo i Brisca

El trofeu transcorrerà en 7 trinquets diferents. Comença el campionat divendres dia 2 amb una partida d'escala i corda al trinquet del Genovés. El de la Costera serà l'únic recinte, juntament amb Piles, que sols albergaran una partida. 

La resta d'enfrontaments es portaran a terme en Pelayo i Guadassuar en la fase prèvia, Pedreguer i Bellreguard en les semifinals, i el trinquet d'Oliva serà la seu de les finals el diumenge 18 de novembre.


 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article