elmusa

El Bar València-Quart s’emporta els punts en véncer a Marquesat en la Copa Edicom

Galotxa

Paco Durà / Alfarp

Els equips de Marquesat i Bar València Quart s’enfrontaven este cap de setmana en la canxa d’Alfarp, en una partida molt bona dels visitants, que es van imposar 45-70, essent prou destacada l’actuació d’Alex Olivas, que formava junt al Moro (encara minvat per la lesió que arrossega des de fa setmanes), el Xato i el feridor Bervis. Per part de Marquesat va destacar també l’actuació del juvenil Carlos Donat, que estigué molt encertat en el bot; i davant jugaven Pau, Sopetes II i el feridor Benja.

Alex, contundent i el Moro va recuperant-se
La primera meitat de la partida fou molt renyida i els locals, animats per l’encert de Carlos, anaven per davant en el marcador fins als 35 tantos. Però, a partir d’ahí, els de Quart van passar a l’ofensiva i tot i que el Moro jugava davant llevant d’uns pocs jocs en els que passà darrere en el jocs de «contrarrest», es van apoderar de la situació. Alex estava contundent, tant en el bot com per dalt i a la mínima portava la pilota a la galeria. El Xato també rematava els quinzes amb habilitat i el Moro complia amb l’esquerra i, de tan en tan, provava amb la dreta, veient que va recuperant-se de la lesió. Per tant, el marcador es va disparar a favor dels visitants, que s’emportaven els tres punts, en tancar la partida, 45-70.

Semifinals
La partida entre Montserrat i Borbotó fou ajornada per la pluja, però el resultat que puga donar-se no va afectar a la classificació, mentre que Beniparrell descansa esta jornada. I les semifinals, a falta d’una jornada de la primera ronda, si no passa alguna cosa estranya seran: Beniparrell-Marquesat i Bar València Quart-Montserrat.

Classificació:
Beniparrell, 14 punts.
Bar València-Quart, 14 punts.
Montserrat, 8 (-1 partida).
Marquesat, 6 punts.
Borbotó, 3 punts (-1 partida).

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article