Fem Pilota - Capçalera

Pere Roc II passa a la final de l'individual en una partida d'infart

Escala i Corda

PilotaViu / Bellreguard.

Gran jornada la viscuda hui a Bellreguard. Si de matí Moltó s'ha alçat amb el ceptre del raspall individual, per la vesprada ha tingut lloc una gran semifinal de l'individual d'escala i corda.

Un duel d'altura entre Pere Roc II i Bueno, que es disputaven un lloc en la final del campionat.

Pere Roc II, com a finalista de l'edició anterior, partia de roig i com a favorit. Però una semifinal és una semifinal i això no volia dir res.

Ha començat fort Bueno. El mitger de Meliana no anava a acceptar el seu teòric rol de secundari i ha eixit amb molta força, a per la partida.

Una gran actuació que li ha valgut un gran avantatge contra el seu rival, arribant a una diferència de quatre jocs quan el parcial marcava el 50-30 per al de blau.

És en este moment quan arriba la reacció que molts esperaven. Pere Roc ha tret forces d'on semblava que ja no en quedaven i amb quatre jocs seguits deixava el marcador empatat. 50-50 i semblava que podia passar qualsevol cosa.

Però el que segur que no anava a ocórrer era que Bueno abaixara els braços. Pere Roc podia empatar-li, però no superar-lo. I així el marcador arribava a un 50-55 on semblava que allò impensable abans de començar la partida finalment ocorreria. Bueno estava a un joc de classificar-se per a la final i passava al dau.

Però Pere Roc no tenia ganes de perdre's la final. Pere Roc és el vigent campió de lliga, i guanyar l'individual seria la cireteta perfecta per a l'any 2018. Així, el de Benidorm trencava el joc del dau i deixava el marcador a iguals a 55. Pere Roc passava al dau i el següent joc anava a ser el definitiu.

El millor era no allargar la cosa. Amb cansament i la satisfacció d'haver tret avant una difícil partida, el rest de Benidorm treia el joc i guanyava la partida amb un resultat de 60-55, amb el seu rival amb opcions d'imposar-se en l'útim joc amb una pilotada a la galeria que colpejà un objecte i anà cap avall. Víctor Bueno havia estat un digníssim semifinalista, però com De la Vega a semifinals, no va poder acabar de pegar la sorpresa.

Com a la partida de quarts, Pere Roc ha estat per darrere del seu rival durant tota la partida fins a l'últim joc.

Content per l'esforç fet durant la partida, a Pere Roc sols li queda preparar-se per a la final. Serà diumenge dia 4 a Pelayo, amb Puchol II com a rival.
 

L'afició ha volgut estar amb Bueno, que ha fet una gran actuació. Foto: Just Huesca.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article