Fem Pilota - Capçalera

Els individuals de tecnificació de raspall ja coneixen les seues semifinalistes

Raspall

PilotaViu / FPV / València.

Les favorites del Campionat Individual sub-18 i sub-23 de Raspall Femení han aconseguit classificar-se per a disputar les dos últimes rondes de la competició, semifinals i finals, este dijous a la Llosa de Ranes i la Universitat Politècnica de València.

Els individuals de tecnificació han completat les seues semifinals amb la disputa de les últimes partides de quarts de final, en els trinquets de la Llosa de Ranes i la UPV. Les jugadores que partien com a caps de sèrie van aconseguir arribar a les semifinals: Erika de l'Alquería d'Asnar, Aida de Moixent, Mar de Bicorb i Victoria de València. La partida més disputada del sub-18 és la que va enfrontar a Fanni de Beniarbeig contra Erika de l'Alqueria d'Asnar, un duel que va acabar emportant-se Erika després d'una dura baralla. Maria de Beniparrell també va disputar una gran partida davant Mar de Bicorb, encara que no va aconseguir tancar cap dels jocs en què va disposar de val.

Resultats de les partides de tecnificació de l’Individual de raspall femení sub-18
Trinquet de la Llosa de Ranes:
- Fanni CPV Oliva – 15 - Erika CPV Alqueria Asnar – 25
- Aida CPV Borbotó – 25 - Nerea CPV Moixent - 5

Trinquet de la UPV de València:
- Mar CPV Bicorb – 25 - Maria F. CPV Beniparrell - 5
- Victoria CPV Rafelbunyol – 25 - Natalia CPV Moixent - 5

En el sub-23, Anabel de Tavernes Blanques i Noelia de Beniparrell superaven respectivament a Lucia de Beniparrell i Paula de Tavernes Blanques. En semifinals jugaran contra Ana de Beniparrell i Amparo de Montcada. Les semifinals de les dos competicions es jugaran el divendres 2 de novembre en el trinquet de Pelayo. Les eliminatòries seran: Ana contra Anabel i Noelia contra Amparo. Pel que fa a la categoria sub-18, Erika s'enfrontarà a Mar i Aida a Victoria.

 


Quatre partides es van disputar en la UPV. Foto: FPV
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article