elmusa

Beniparrell, Borbotó i Rafelbunyol es juguen el lideratge del Diputació de Raspall femení

Raspall

PilotaViu / FPV / València.

Sols queden ja tres jornades per disputar-se en la 20a edició del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles Femení - Trofeu Diputació de València, i tres equips empaten al capdavant de la taula.

Els equips de Beniparrell, Borbotó i Rafelbunyol sumen quinze punts al seu caseller, tot i que els dos primers tenen una partida menys, en haver-se suspés les corresponents a l'última jornada. En el cas de Borbotó es va inundar la seua canxa, mentre que en el carrer de Beniparrell la pluja també va impossibilitar el joc. La jornada del cap de setmana pròxim també pot estar passada per aigua, però previsiblement afectarà menys a la competició. L'enfrontament corresponent a la partida més interessant de la jornada, almenys sobre el paper, entre dos dels equips més forts, el Rafelbunyol i Borbotó, es tindrà lloc el dissabte a la vesprada en el trinquet del club de l'Horta Nord. Per altre costat, la partida entre Beniparrell i l'Alqueria d'Asnar es jugarà en el trinquet de la la comarca del Comtat el diumenge a la vesprada. També el diumenge a la vesprada les jugadores del Moixent i l'Oliva-Beniarbeig-Verger es veuran les cares en el trinquet de la Costera.

Classificació 1a categoria:

1. Ajuntament Beniparrell A - 15 punts
2. CPV Borbotó A - 15 punts
3. CPV El Dau Rafelbunyol A - 15 punts
4. CPV l'Alqueria d'Asnar A - 9 punts
5. CPV Oliva Ben-Ver A - 3 punts
6. Tapizados Calse Moixent A - 0 punts

Respecte a la divisió de plata, la parella de l'Ajuntament de Beniparrell B mana en la classificació amb 18 punts, dos per davant del Borbotó B. Completarien el quadre de semifinals el Borbotó C i el Carraixet Tavernes Blanques, tercer i quart en la taula. Ja en tercera són l'Oliva B i el Beniparrell D qui empaten en el primer lloc, mentre que en quarta A és l'Alzira qui marxa al capdavant de la classificació en solitari. Per últim, en quarta B, el Meliana F, el Sella, el Rafelbunyol B i el Lanzadera Montserrat C són els primers classificats de cadascun dels grups de competició.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article