Fem Pilota - Capçalera

Bicorb guanya a un rival directe i entra en la lluita pel Diputació de València de Raspall Parelles

Raspall

PilotaViu / FPV / València.

L'última jornada en el 20é Campionat Autonòmic de Raspall Parelles - Trofeu Diputació de València va servir perquè Xeraco B i Bicoroliva Bicorb A sumaren importants victòries.

En el cas de la parella de Borja i Guillem, integrants del Bicorb A, sumaren dos punts en deixar en 20 al Gavarda A. Pau i Alberto, jugadors del primer equip del club de la Ribera, es quedaven a només un joc d’emportar-se la partida en el trinquet de Bicorb. Amb el repartiment de punts, el Gavarda A manté la segona posició amb 11 punts, mentre que Bicorb segueix tercer classificat, però a només dos punts del segon lloc. L'altra partida de la jornada tenia com a protagonistes als dos equips del club de Xeraco. En la mateixa, el Xeraco B no deixava sumar cap joc als seus companys del Xeraco A, Antonio i Juan, i continua sumant partides guanyades. Vicent i Guille, components del Xeraco B, mantenen la seua candidatura al títol.

Classificació 1a categoria:
1.- CPV Xeraco B - 14 punts
2.- CPV Gavarda A - 11 punts
3.- Bicoroliva Bicorb - 9 punts
4.- CPV Gavarda B - 3 punts
5.- CPV Xeraco A - 2 punts

En segona categoria els equips dels clubs d’Otos i Oliva manen en la classificació dels dos grups de competició. En el grup A empaten al primer lloc l’Otos B i A, amb dotze punts, un més que el tercer, Oliva B. Respecte al grup B, és l’Oliva A qui mana en la taula, un punt per davant de l’Otos C. En la divisió de bronze és el Lanzadera Montserrat qui encapçala el primer grup, mentre que al grup restant són el Gavarda C i l’Alcantera-Càrcer els que empaten al capdavant de la classificació. Real de Gandia B i Bicorb D són els primers classificats en quarta A; sent el Tapizados Calse Moixent C, el Tamborí A de València, el Favara B i el Gavarda F qui encapçalen els grups de quarta B; mentre que, per últim, en quarta C empaten al primer lloc els equips d’Ovocity Marquesat i Nàquera.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article