Marrahí: «Sabia que podria donar la talla arribada l'hora de l'Individual»

Raspall

PilotaViu / València.

Diumenge tindrem nou campió de l'individual de raspall. Però abans que Marrahí i Moltó lluiten per un lloc a l'olimp de la pilota, hem volgut parlar amb els dos protagonistes per a saber com es troben de cara a la final.

Marrahí encara la seua segona final des d'aquell 2015 on començà guanyant l'individual en gener i acaba amb una lesió que el mantindria allunyat dels trinquets durant més d'un any, passeig pel quiròfan inclòs.  Tot i això, al preguntar-li si la pilota li'n deu una, ho nega categòricament. «Els anteriors anys no he tingut molt a favor el poder jugar campionats d'alt nivell i ara que no me limiten les lesions i que he tingut continuitat des de gener, he pogut recuperar el nivell que tenia abans i s'ha vist que he arribat a la final».

Tot i que l'any passat ja va arribar fins a la semifinal, per a caure en una disputada partida contra Moltó, el rest de Castelló considera que és enguany quan per fi ja s'ha recuperat. «Durant tot l'any he estat jugant i disfrutant, he vist que les lesions no em molestaven. Arribada l'hora de l'individual me l'he preparat a consciència i sabia que podia donar la talla».

«Guanyar a Ian no demostra res». Va ser una partida que va afrontar amb la intriga de no haver-se enfrontat mai en el mà a mà. Al remat, el resultat va ser una sorpresa. «Ian no va fer el millor campionat, però el resultat, 25-10, va ser una bona victòria».

La clau per a la final serà entrenar les hores que toca i descansar les hores que toca. Les claus de la final? «Quan estàs en este tipus de partides que t'exigeixen tant, l'estat físic pot decantar, però com que estan tan preparats són els xicotets detalls els que són determinants».

Des de la Federació han entrevistat als dos pilotaris en un vídeo que podeu vore a continuació.
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article