elmusa

Adrián de Museros tanca les semifinals de l'individual de frontó

Frontó

PilotaViu / FPV / València.

El passat cap de setmana es va disputar l'última jornada de la fase regular de l'Individual de frontó, amb una de les quatre places en la semifinal en joc, al grup B. Abans de disputar-se esta jornada, Pasqual de La Pobla i Alejandro de Paterna es trobaven matemàticament classificats al grup A, i pel B, Adrián de Quart de Poblet.

Dissabte, Alejandro guanyava còmodament a Vicent de Moncofa en Castelló de La Plana pel resultat de 18 a 41. Les altres partides de lligueta es disputaven diumenge pel matí a Xest.

En primer lloc, Adrián de Museros també guanyava molt fàcilment al jove Àlex de Vinalesa, per 41 a 16. Un resultat que li valia passar de ronda.

Acte seguit va ser el torn d’Enrique de Museros i Pasqual de La Pobla, amb victòria del del Camp de Túria per 41 a 25. 

Pel que fa als encreuaments, Pasqual de La Pobla, com a líder del grup A es creuarà amb Adrián de Museros, segon del grup B.

L'altre emparellament enfrontarà a Adrián de Quart, líder del grup B, amb Alejandro de Paterna, com a segon classificat del grup A.

Esta nova fase es disputarà els dies 3 i 10 de novembre amb el tradicional sistema d’anada i tornada, disputant-se la primera partida en casa dels que han estat segons de cada grup, per la qual cosa les dos partides es disputaran al frontó « Barón de Cheste».
 

Comentaris

Comenta aquest article