Joventut i veterania per a la fira de Cocentaina

Raspall

PilotaViu / Cocentaina.

Com cada any, el dia 1 de novembre se celebra la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Una festa amb el reconeixement d'interés turístic nacional i on la pilota ja te un paper tradicional.

El dijous comença la fira amb la XIV edició del trofeu de raspall, on s'enfrontaran Waldo d'Oliva i Moriana de Cocentaina contra Iván d'Ontinyent i Alberto d'Aielo.

Una partida de contrastos, on hi haurà expectació per vore a la jove promesa Iván, que amb 16 anys es va guanyar el dret a participar en l'individual. L'acompanyarà Alberto, un dels millors mitgers dels últims temps i que li donarà a la parella un puntet de veterania.

A l'altra banda de la pista, un veterà amb garanties: Waldo d'Oliva, un mite de la modalitat. L'acompanyarà Moriana, jugador molt estimat i vinculat al CPV Cocentaina.

Dissabte dia 3 continua la pilota, ja que la capital del Comtat es convertirà en la seu de la jornada corresponent al campionat de raspall de la Vall d'Albaida.

I per a diumenge està programada una de les activitats que fan úniques les partides de festes a Cocentaina. A partir de les 12 h, els membres del CPV Cocentaina disputaran la ja tradicional partida de raspall amb vestits tradicionals.

A més, durant els tres dies el mestre artesà Àngel Gibert de Benimantell tindrà a la venda pilotes i altre material.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article