Fem Pilota - Capçalera

Castells venç a Sella i té les semifinals de perxa de cara

Ratlles

PilotaViu / Alacant.

La passada setmana es va disputar la primera de les dos jornades de semifinals en la lliga de perxa.

En la primera categoria sols es va disputar un enfrontament, ja que l'enfrontament entre Sella A i Benimagrell va ser ajornat a este cap de setmana per la pluja.

La partida que sí que es va poder dur a terme, també programada a la Plaça de Sella, enfrontava a l'equip B de Sella i el conjunt de Castell de Castells. Els visitants s’emportaren la victòria amb un 6 a 10 que els dóna avantatge de cara a la segona partida, que disputaran com a locals.

En segona categoria es va disputar la primera partida de les dos eliminatòries. D'una banda, a Agost es disputava l'enfrontament entre els locals i l'equip de Borbotó, que van guanyar els d'Agost per 10 a 7.

L'altra partida va tindre victòria per la mínima dels locals, Sant Vicent del Raspeig, contra un equip molt fort com és Mutxamel. La partida de tornada es promet emocionant, ja que el resultat de l'anada no dóna massa avantatge a l'equip de Sant Vicent. Sobretot tenint en compte que es considera que Mutxamel és un ferm candidat al títol.

En tercera categoria, Benifallim s'imposava a Sella D per 10 a 5, i Relleu va caure a casa per la mínima davant Crevillent A. Un resultat de 9 a 10 que ho deixa tot obert per a la tornada.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article