elmusa

Pere Roc II i De la Vega, a per l'últim lloc en semifinals

Escala i Corda

PilotaViu / Massamagrell.

Pere Roc II i De la Vega s'enfronten en el trinquet de Massamagrell este dimarts 23 d'octubre (17.00h) en la que serà l'última eliminatòria de quarts de final del Campionat Individual Bankia d'escala i corda.

Ambdós pilotaris arriben a la seua segona partida havent aconseguit el mateix resultat a octaus de final. Pere Roc II només va deixar fer un joc a Pablo de Sella en la partida que el va enfrontar al trinquet de Pedreguer, mentre que De la Vega va eliminar a Giner amb idèntic resultat, en el seu cas en el trinquet El Zurdo de Bellreguard. Precisament al trinquet de la Safor es disputarà la semifinal que enfrontaria al guanyador amb Bueno, el diumenge 28 d'octubre. De la Vega no tindrà gens fàcil tornar a jugar en este individual en la instal·lació de Bellreguard, però té armes suficients per a fer-ho. Enfront tindrà l'actual sub-campió i favorit, juntament amb Puchol II, per a alçar el títol.

L'altra semifinal es jugarà el divendres 26 d'octubre al trinquet de Vilamarxant amb Puchol II i Pere com a protagonistes.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article