Moltó i Marrahí presenten la final de l'individual a la seu de Bankia

Raspall

PilotaViu / València.

Ambient distés hui a la seu de Bankia en València. El patrocinador dels individuals de raspall i escala i corda ha exercit d'amfitrió en la presentació de la primera de les finals, la de raspall. 
 
Han participat el director territorial corporatiu de Bankia, Jaume Casas, el director general de l’Esport de la Generalitat, Josep Miquel Moya, i el vicepresident i president de la Fundació i la Federació, Josep Maria Cataluña i José Daniel Sanjuan. Han volgut destacar el compromís de Bankia amb els campionats de pilota, patrocinant-los des de l'època de Caixa Sagunt i Bancaixa, alhora que s'han felicitat per la bona entrada que ha hagut als trinquets en les partides de semifinal.

Una altra cosa que s'ha anunciat és la quantia econòmica dels premis. 5.000 € per al guanyador, 2.000 per al finalista i dos nous premis per a semifinalistes de 500 €. Un total de 8.000 € en premis per a cadascun dels dos campionats, els mateixos premis en les dos modalitats.

Però els protagonistes del dia eren Moltó i Marrahí, que han fet la seua valoració de la partida després de vore el vídeo promocional de la partida. Tots dos arriben a la final després de patir algun revés, les derrotes patides per Moltó a les diferents finals i la lesió de Marrahí. En ambdós casos consideren que eixes circumstàncies queden arrere i miren cap al futur. Els dos pilotaris han destacat també la bona relació que tenen des de joves.
 

La seu de Bankia a València ha acollit la presentació. Foto: Funpival

Pel que fa a la preparació, cap dels dos jugarà cap partida abans de la gran final. Marrahí ha volgut disculpar-se davant trinqueter i afició per la partida del dilluns, on no va estar concentrat per estar més pendent de la semifinal contra Ian que de la partida que disputava.

Enguany es dóna la novetat que hi hauran nous trofeus per als guanyadors. Són obra de Marià Pérez, de Sueca, que ha volgut homenatjar a la pilota de vaqueta en el disseny. Els nous trofeus seran tant per a raspall com per a escala i corda, però el que no desapareix és el ja tradicional fris grec, que enguany no s'entregarà perquè cap dels finalistes compleix les condicions.

Després d'elegir les pilotes de la final, totes d'Àlvarez de Carcaixent, ja sols queda esperar a la partida. Serà a Bellreguard, diumenge a les 12 h.


Per a consultar el calendari complet de l'Individual de raspall, punxeu ací: XXXII Individual Bankia de RaspallComentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article