Fem Pilota - Capçalera

Tot a punt per a l'inici del III Circuit La Bolata de llargues

Ratlles

PilotaViu / FPV / Orba.

Ja tenim ací la tercera edició del Circuit de Llargues La Bolata, la competició que aglutina als millors especialistes de la modalitat de llargues. Enguany participaran sis equips, els de Benidorm, el Campello, Murla, Orba, Sella i el campió de les dos edicions anteriors: Parcent.

El passat divendres, en les instal·lacions del Centre Cívic d'Orba, a la Marina Alta, es duia a terme la presentació d'esta nova edició d'un circuit que es consolida any rere any dins del calendari de la modalitat regna del joc a ratlles, degut, evidentment, al nivell dels participants que gràcies al suport de La Bolata Importa, S.L., se sumen cada any a esta atractiva iniciativa impulsada des del Comité de Llargues que presideix Vicent Molines, Vicepresident de la Federació de Pilota.

L'acte estava presidit per Ignasi Cervera, alcalde d'Orba; Rafael Pastor, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Mutxamel, que serà seu el dia 25 de novembre; Dimas Kruithof, President del club de pilota d'Orba i pel ja esmentat Vicent Molines.

Obria el torn de paraula el president del club de pilota local, qui es mostrava molt entusiasmat pel fet que enguany, per primera volta, Orba tindrà representació en este circuit, i indicava que els feia especial il·lusió poder arribar a la final i disputar-la davant la seua afició. Per la seua banda, Rafael Pastor, comentava que era tot un orgull poder acollir a la seua població una jornada d'este important circuit i és per això que tant club com ajuntament ho van tindre clar des d'un primer moment. Ignasi Cervera comentava que Orba està en deute amb algunes persones pel que fa al desenvolupament de la pilota al poble com són Marcos Naya o Vicent Molines, autèntics referents del nostre esport en esta població, per este motiu, deia, estan en l'obligació d'escoltar totes les propostes que d'ells arriben. A més, afegia, que és tot un honor poder acollir esta final per segon any consecutiu. També tingué unes paraules de suport i agraïment al club de pilota d'Orba que està en els últims anys treballant per la recuperació més activa, si cap, de la pilota al poble, i que gràcies a esta entitat es podia, per exemple, dur a terme una partida de festes a Orba el passat estiu. Molines comentava el treball que du darrere l'organització d'una competició d'este tipus però també afirmava que quan les coses es fan de bon gust, és un plaer, a més, desitjava sort a tots els participants i mostrava el seu agraïment a Berto Perelló, gerent de La Bolata Importa, S.L., qui a més, enguany ha augmentat la seua col·laboració. També agraïa tots els ajuntaments que han sigut i són seus d'esta competició.

L'acte finalitzava amb un vi d'honor cortesia de l'ajuntament d'Orba.

El calendari de la competició és el següent:

1 Jornada - 28/10/2018 - Xaló
2 Jornada - 04/11/2018 - Parcent
3 Jornada - 25/11/2018 - Mutxamel
4 Jornada - 02/12/2018 - Senija
5 Jornada - 06/12/2018 - Callosa d’en Sarrià
Semifinals - 09/12/2018 - Relleu 
Final -  23/12/2018 - Orba

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article