Fem Pilota - Capçalera

Bueno guanya i espera rival en semifinals

Escala i Corda

PilotaViu / Sueca.

Bueno s'ha endut la victòria en el duel de mitgers protagonitzat al trinquet de Sueca. El de Meliana ha desplegat un joc més efectiu que el seu rival Nacho i ha pogut guanyar per 60 - 30.

El trinquet de la Ribera Baixa acollia una de les eliminatòries de quarts de final del Campionat Individual Bankia este diumenge, després d'ajornar-se la partida de divendres a causa de la gota freda. Els primers compassos eren igualats, però prompte s'escaparia Bueno en el marcador. Nacho intentava seguir el ritme i es posava a només un joc amb el 35 per 30. Però Bueno posaria la directa per a acabar enduent-se la partida que li donava la classificació per a les semifinals del mà a mà professional per primera vegada.

Bueno, que sempre demostra bones maneres en esta especialitat, aspira a seguir els passos de Grau, únic mitger en conquerir el títol individual. De moment, espera rival en la segona semifinal. Pere Roc II i De la Vega s'enfrontaran dimarts a Massamagrell i un dels dos serà el contrincant de Bueno el pròxim diumenge 28 d'octubre en el trinquet El Zurdo de Bellreguard.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article