Fem Pilota - Capçalera

Puchol II guanya a Vila-real i accedeix a les semifinals

Escala i Corda

PilotaViu / Vila-real.

Puchol II ha tornat a superar la barrera dels quarts de final de l'Individual davant un rival de molta entitat. El rest de Vinalesa va caure contra pronòstic davant Pere Roc II en els quarts de final de la passada edició, i en esta ocasió tenia enfront a tot un mestre com Genovés II, qui ha donat guerra en bona part de la partida.

Després de la gota freda que va provocar la suspensió de la partida prevista per a divendres, el trinquet de Vila-real presentava un bon ambient per a presenciar un duel molt atractiu. Miguelín posava en joc la primera partida per què Puchol II, de roig, fera la primera feta de dau. Des d'aquella posició del trinquet anaven caient els jocs. Genovés II igualava el marcador cada vegada que acudia a la part del dau fins al 35 - 25, moment en què Puchol feia el seu primer joc des del rest per a desmarcar-se. Tanmateix, Genovés ha mostrat el seu repertori des del rest i apropar-se un joc (35 - 30) i fer esclatar els aplaudiments d'un públic animat.

L'esforç començava a notar-se en ambdós pilotaris, i Puchol aprofitava per a imposar la seua bona condició física. Els jocs se sumaven només del costat roig fins al 55 per 30. Puchol des del dau disposava d'un val per a guanyar la partida, però encara trauria forces Genovés II per a donar-li la volta i sumar un joc més al seu marcador. Al remat, i des del rest, Puchol sentenciava l'eliminatòria amb el 60 - 35 final.

Puchol II jugarà la primera semifinal davant Pere el pròxim divendres 26 d'octubre al trinquet de Vilamarxant.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article