Fem Pilota - Capçalera

Beniparrell s'aferma al lideratge de l'Edicom de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Alfarb-Quart de les Valls.

L’equip de Beniparrell s’ha afermat més encara al capdavant de la classificació de la primera ronda de la Copa Edicom de galotxa, en véncer a domicili a l'equip de Marquesat, en la canxa d’Alfarb, per 10-70. Un resultat ample que reflecteix el domini absolut que va tindre l'equip de l'Horta Nord sobre el de la Ribera Alta.
 
Per part de Marquesat jugaven Pau, Nando, Sopetes II i el feridor Benja; mentre que per Beniparrell jugaven Julián, Hilari, Herrera i el feridor Toni. Al principi hi havia lluita i el marcador estava igualat els tres o quatre primers jocs, amb el 5-5 i el 10-15. Però, a partir d'ahí, Beniparrell superava de forma rotunda als locals, que lluitaven però els jocs sempre queien de part dels visitants. I a la fi, el resultat de 10-70 deixava prou enfonsats als de Marquesat i molt eufòrics als de Beniparrell, que continuen de líders en solitari de la taula.
 
Montserrat no es presenta a jugar contra el Bar València-Quart
La partida entre els equips del Bar València-Quart i el Montserrat no es va poder jugar, perquè els de Montserrat a última hora van tindre problemes per comparéixer, degut a que els faltava algun jugador, segons ha informat el president i delegat de l'equip de Quart. Per tant, d'acord amb la normativa, la partida i el tres punts són per a este últim equip, per 70-0.
 
Semifinals decidides
De tota manera, el resultat de la partida de Quart no influirà en res, perquè les semifinals ja fa una o dos jornades que estan decidides. Jugaran Beniparrell contra Marquesat (primer contra quart) i Bar València-Quart contra Montserrat (segon contra tercer).
 
Classificació:
Beniparrell, 17 punts.
Bar València-Quart, 14 punts.
Montserrat, 8 punts.
Marquesat, 6 punts.
Borbotó, 3 punts. (esta setmana descansava).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article