Fem Pilota - Capçalera

Puchol II i Genovés II es juguen un lloc en semifinals

Escala i Corda

PilotaViu / Vila-real.

La Plana Baixa rebrà un dels emparellaments més atractius dels quarts de final de l'individual d'escala i corda. Puchol II i Genovés II s'enfrontaran diumenge a partir de les 12.00 h. en la partida ajornada per causa de la gota freda.

El de Vinalesa i el de la Costera són els dos rests més en forma del seu quadrant. Puchol II és un jugador que sempre ix  com a favorit en este tipus d'enfrontaments i Genovés II, a banda de ser molt estimat pel públic, ha rendit a un alt nivell tot i les lesions.

Fins al moment, els dos jugadors han jugat una partida cadascú en la present edició de l'individual. Puchol es desfeu de Monrabal en una partida sabatera disputada a Dénia, i Genovés II eliminà a Ferrer per 60-35.

El vencedor de l'enfrontament de Vila-real jugarà en semifinals contra Pere, que s'ha classificat després d'imposar-se contra Francés. El jove jugador de Petrer despertava gran expectació des que va vèncer al campió, Soro III.

La fita de Francés, tot i que no impossible, va ser tota una sorpresa. Com la que Pere Roc II va fer l'any passat en eliminar a Puchol II. Al mà a mà pot passar qualsevol cosa i en este emparellament tenim a dos candidats a la final.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article