elmusa

Comencen les semifinals de la lliga a perxa

Ratlles

PilotaViu / Alacant.

Arriben les semifinals a la XXIX Lliga de perxa. La jornada es disputarà este cap de setmana amb un ull en l'oratge, tot i que com les pluges es mouen cap al nord, no es preveuen majors complicacions.

En primera categoria es voran les cares  els clubs de Sella, Castell de Castells i Benimagrell. Tres municipis amb gran tradició, on destaca Sella, que tindrà dos representants en les semifinals.

La formació de Top Recambios Castells jugarà dissabte en la Plaça de Sella contra l’equip B. Caldrà esperar una setmana per a vore l'enfrontament entre Sella A i Benimagrell, ja que dissabte juga l'equip B i el diumenge queda reservat per a la competició de La Bolata, en la que jugadors dels dos equips estan involucrats. Això farà que la semifinal s'allargue una setmana més.

En segona categoria es classifiquen a la fase final tres equips del grup d’Alacant i un del grup de València. D'una banda s'enfrontaran Sant Vicent - Mutxamel A, i per l’altra tindrem l’eliminatòria entre Agost i Borbotó, únic representant del grup de València.

Els equips classificats en tercera categoria són Relleu B, que juga contra Crevillent A, i el Benifallim, que s’enfronta al Sella D. Estos quatre equips s'han classificat després d'imposar-se en la ronda de quarts, que sols es disputa en esta categoria.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article