La partida de quarts de final de l’Individual Bankia d’escala i corda, que enfrontarà a Nacho contra Bueno i que estava programada per a esta vesprada, s'ha ajornat fins al diumenge dia 21.

Les pluges de dijous, que han sigut especialment nombroses a la comarca de la Ribera, han afectat al trinquet i el bar d’accés al mateix, situació que obliga a ajornar la partida perquè no hi ha cap garantia que el terreny de joc estiga en perfectes condicions per a l'hora inicialment prevista.

Així, la partida es disputarà al mateix trinquet, Sueca, però diumenge 21 a les 11.30 hores.

No és l'únic ajornament en l'Individual d'escala i corda. La partida entre Puchol II i Genovés II també ha sigut ajornada i es disputarà a Vila-real  el diumenge a les 12 h.

Pel que a l'individual de raspall, l'enfrontament entre Ian i Marrahí al trinquet del Genovés no canvia la data. Es disputa hui divendres a partir de les 18.30 h.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!