elmusa

L'Edicom de galotxa, pendent de les previsions meteorològiques per al cap de setmana

Galotxa

PilotaViu / FPV / València.

La huitena jornada del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom 2018, prevista per al cap de setmana, vindrà probablement determinada per les possibles pluges al nostre territori.

En la màxima categoria el primer classificat, l'Ajuntament de Beniparrell, que suma catorze punts al seu caseller, haurà de desplaçar-se al carrer cobert "Conrado Casanova" d'Alfarb per a enfrontar-se a l'Ovocity Marquesat. Els dos equips guanyaren en la jornada anterior, però mentre que els jugadors del club de la Ribera ho feren amb solvència a domicili davant el cuer Borbotó, els de l'Horta Sud es deixaren un punt en la seua partida com a locals davant el Quart. Esta partida serà important per als dos, ja que el Beniparrell voldrà mantindre el primer lloc, mentre que per al Marquesat els punts en joc li fan falta per a consolidar la seua plaça per a semifinals.

L'altra partida de la jornada tindrà com a protagonistes a les primeres formacions dels clubs de Quart de les Valls i Montserrat. El carrer València de la localitat del Camp de Morvedre serà l'escenari d'un enfrontament entre el segon i tercer classificats, local i visitant respectivament. Si els tres punts foren per a Quart, podria empatar amb Beniparrell al capdavant de la taula, mentre que si caigueren per a l'equip de la Ribera, empataria amb els seus rivals del dissabte al segon lloc.

L'equip del Caixa Popular Godelleta, primeres classificades en la categoria femenina A, jugaran esta setmana a domicili davant el Cent Duros Borbotó B. La formació de la Foia de Bunyol ha sumat tots els punts jugats fins ara, i es presenta com a gran candidata per a optar al triomf final. En la categoria B és el Caixa Popular Pobla C qui marxa en primer lloc, seguit pel Caixa Popular Pobla B i el Meliana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article