L'Autonòmic Individual de raspall comença amb Perales com a favorit

Raspall

PilotaViu / FPV / València.

Un any més, i ja van huit, aplega el Campionat Autonòmic de Raspall Individual, que tancarà el seu termini d’inscripció a finals d’octubre.

En les set edicions anteriors, Jorge Perales, del CPV Lloc Nou d’En Fenollet ha aconseguit jugar sempre la final absoluta, proclamant-se campió en les últimes quatre temporades. I de segur que en la pròxima edició tornarà a defendre el seu títol, aconseguit en el torneig anterior davant Raül de Benigànim. Alex de Polinyà de Xúquer, en la divisió de plata, i Carlos del CPV Rafelbunyol, en tercera categoria, completaren el quadre de campions en les finals viscudes en el trinquet d'Oliva de l'última edició.

Per al huité campionat, es pretén convocar tres categories séniors i altra de promoció amb juvenils/cadets. De moment ja hi ha interessats jugadors de Lloc Nou d’En Fenollet, la Llosa de Ranes, Rafelbunyol, l'Alqueria d'Asnar i València. Esta competició pot ser la més exigent físicament de totes les practicades de la pilota valenciana, ja que es combina el fet de jugar un torneig individual, on totes les pilotes han de ser jugades pel mateix jugador, amb la modalitat més dura des del punt de vista físic, el raspall.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article