Fem Pilota - Capçalera

L'eliminatòria entre Genovés II i Puchol II s'ajorna a causa de la gota freda

Escala i Corda

PilotaViu / Vila-real.

La gota freda que està afectant la major part del territori valencià també està tenint incidències en l'activitat normal de la pilota.

Davant l'alerta oferida este matí pels serveis meteorològics, les partides de professionals que s'havien de disputar esta vesprada en el trinquet El Zurdo de Bellreguard i en el trinquet Pelayo de València, han estat suspeses. Amb les previsions actuals, la Fundació per la Pilota Valenciana ha decidit ajornar la partida de quarts de final entre Genovés II i Puchol II, que havia de tindre lloc este divendres en el trinquet de Vila-real. La nova data acordada ha estat el diumenge 21 d'octubre, a partir de les 12h.

La resta de partides de competició oficial del de setmana continuen en peu. Demà hi haurà dues, la semifinal entre Ian i Marrahí al trinquet del Genovés, i la partida de quarts de final entre Bueno i Nacho, a Sueca. Dissabte a la Llosa de Ranes es disputarà la segona semfinal del mà a mà de raspall amb Moltó i Seve com a protagonistes.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article