Primeres eliminatòries de quarts de final en l'Individual sub-23 de raspall femení

Raspall

PilotaViu /  FPV / València.

Este dijous 18 d'octubre comencen els quarts de final del campionat individual sub-23 amb el debut de jugadores que estan entre les favorites per a guanyar el títol. A més, l'Individual sub-18 seguirà el seu camí amb les partides de segona ronda.

Amparo de Montcada i Ana de Beniparrell, dos de les pilotaires habituals en les fases finals, començaran a competir en esta edició del campionat de tecnificació de raspall sub-23.

En la primera partida d'esta categoria s'enfrontaran dos especialistes del mà a mà, Ana i Myriam de l'Alqueria d'Asnar, jugadores que han aconseguit títols en esta especialitat, i que poden oferir un gran espectacle. En la segona partida s'enfrontaran dos esportistes de Montcada, Amparo i Luisa. 

Pel que fa a l'Individual sub-18, es jugaran les partides de segona ronda de la primera fase, on començaran a competir Erika de l'Alqueria d'Asnar, Nerea de Moixent, Irene de Massamagrell i Natalia de Navarrés, que jugaran contra les jugadores classificades en les partides de la primera ronda de la primera fase: Cristina de Petrer, Noelia Esparza, Maria de Beniparrell i Jennifer de Rafelbunyol. Estes quatre partides es jugaran a partir de les 17 hores en els trinquets de la Llosa de Ranes i la Universitat Politècnica de València.

L'horari de les partides de quarts de final de l'Individual sub-23 de raspall femení, en el trinquet de la UPV de València seran:

- 18.30 hores. Ana Puertes CPV Beniparrell - Myriam CPV l'Alqueria d'Asnar

- 19.15 hores. Amparo CPV Borbotó - Luisa CPV Tavernes Blanques

Partides de la 2a jornada del'Individual sub-18 en el trinquet de la UPV de València:

- 17 hores. Irene CPV Borbotó - Maria F. CPV Beniparrell

- 17.45 hores. Natalia CPV Moixent - Jenni CPV Rafelbunyol

Trinquet de la Llosa de Ranes:

- 17 hores. Erika CPV l'Alqueria d'Asnar - Cristina CPV Oliva

- 17.45 hores. Nerea CPV Moixent - Noelia E. CPV Beniparrell
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article