Fem Pilota - Capçalera

Francés i Pere s'enfronten en els quarts de l'Individual

Escala i Corda

PilotaViu / Massamagrell.

Dimarts es disputa la primera partida de quarts de final de l'Individual d'escala i corda. A partir de les 17.30, Francés i Pere es voran les cares al trinquet de Massamagrell o, atenció, al de Vilamarxant, ja que s'ha anunciat que, en cas de previsió de pluja la partida es traslladaria al Camp de Túria.

El de Pedreguer s'ha classificat després de desfer-se de Santi en una igualada partida en Vila-real. D'altra banda, el petrerí va pegar la campanada en eliminar a l'encara vigent campió, Soro III, en una recordada partida a Guadassuar.

Cap dels dos partia com a favorit en les seues partides de huitens, i tanmateix, s'han classificat per a quarts. Hi haurà expectació per a una partida que es promet emocionant.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda
 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article