Fem Pilota - Capçalera

Foios s'emporta la Supercopa d'escala i corda

Escala i Corda

PIlotaViu / FPV / València.

Diumenge passat es va disputar a Pelayo la cinquena edició de la Supercopa d'escala i corda, amb victòria per a l'equip de Foios.

L’equip Galadtrans Foios deixava el marcador final en un 60 a 20 al seu favor davant el Carn. Amalia Quart de les Valls. El bon joc desplegat per Alberto, Ximo, Alex i Angel, components de l’equip vencedor,  no va donar opcions als seus rivals Terio, Juan Carlos “Xato” i Herrera, integrants del Quart per a este torneig. Els de Foios, que jugaven la Supercopa com a guanyadors de l’últim Campionat Autonòmic AON d’Escala i Corda, realitzaren la mateixa tàctica. Alberto jugaba de rest als dos costats, mentre que Ximo i Alex es canviaven de posició, mitger i punter, segons estiguera el seu equip al dau o al rest.

Amb este títol, el club de Foios uneix el seu nom al dels altres campions del torneig: Marquesat, Borriol, Massalfassar i Alfara de la Baronia.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article