Fem Pilota - Capçalera

Pere Roc II avança amb pas ferm en l'Individual

Escala i Corda

PilotaViu / Pedreguer.

L'actual subcampió del mà a mà d'escala i corda ha superat amb solvència a Pablo de Sella en la partida d'octaus de final disputada este dissabte al trinquet de Pedreguer. Pere Roc II no ha donat pràcticament opció a Pablo i ha dominat la partida per a acabar guanyant 60 per 20.

Amb esta victòria el rest de Benidorm jugarà l'última partida de quarts de final, el dimarts 23 d'octubre a Massamagrell. El seu rival serà De la Vega o Giner.

L'Individual no para i este diumenge tindrà sessió triple. Al trinquet de Dénia es jugaran dues partides a partir de les 11.15 h. La primera enfrontarà Genovés II i Ferrer, mentre que la segona serà la que juguen Puchol II i Monrabal II. A més, es dóna la circumstància que els guanyadors es veuran les cares en la pròxima partida de quarts de final, el 19 d'octubre a Vila-real. L'última partida de la jornada es traslladarà al trinquet El Zurdo de Bellreguard, on es jugaran l'accés a quarts de final els joves De la Vega i Giner.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article