Fem Pilota - Capçalera

Dénia acull una doble sessió de l'Individual d'escala i corda

Escala i Corda

PilotaViu / Dénia.

El trinquet "El Rovellet" de Dénia viurà una sessió doble del Campionat Individual Bankia d'escala i corda. Serà el pròxim diumenge 14 d'octubre a partir de les 11.15 h. A més, es dóna la circumstància que una de les eliminatòries de quarts de final enfrontarà els vencedors de Dénia.

La primera partida enfrontarà la veterania de Genovés II amb la joventut de Ferrer. Per a Genovés serà la seua partida de debut en esta edició del mà a mà. En els últims mesos està realitzant molt bones actuacions i la seua qualitat sempre és un perill en l'individual. Enfront tindrà a Ferrer, jugador que es va classificar per als octaus de final gràcies a la seua victòria davant José Salvador en la fase prèvia.

Una vegada finalitzada, el guanyador podrà presenciar l'actuació del seu rival en quarts de final. Puchol II partirà com a favorit en la partida que l'enfrontarà a Monrabal II. El de Vinalesa sempre forma part de les travesses per a emportar-se el títol, i amb l'eliminació de Soro III, el seu nom encara sona més fort. Tanmateix, cal recordar que Monrabal va ser campió de l'Individual sub-23 d'escala i corda de l'any 2012, la qual cosa demostra que és un bon coneixedor de les característiques del mà mà.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda


Puchol II s'enfrontarà a Monrabal. Foto: Ulisses Ortiz

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article