Fem Pilota - Capçalera

Bueno guanya a Salva i se cita amb un altre mitger

Escala i Corda

PilotaViu / Vilamarxant. 

Bueno ha tornat a demostrar que se li dóna bé el mà a mà. La temporada passada va realitzar un fantàstic campionat eliminant a jugadors de la talla de Santi de  Finestrat, Nacho, José Salvador o Monrabal, i només el campió Soro III el va deixar fora de la lluita pel títol, en els quarts de final.

En esta ocasió s'havia d'enfrontar a Salva, l'experimentat mitger de Massamagrell, en el trinquet de Vilamarxant. Des del començament que el de Meliana ha sigut superior i ha anat posant distància en el marcador. Salva ha procurat donar-li la volta a la situació però Bueno ha seguit el seu pla amb confiança i ha acabat imposant-se per 60 - 40.

La seua pròxima cita serà davant un altre mitger: Nacho. El precedent de la temporada passada va acabar amb un 60 per 35 a favor de Bueno, victòria que li va donar accés a la primera fase de l'individual de 2017.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article