Fem Pilota - Capçalera

La Supercopa d'Escala i Corda es decideix a Pelayo

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / València.

La cinquena edició de la Supercopa d'escala i corda enfronta els campions dels principals tornejos de la modalitat. Viurà la seua final el pròxim diumenge 14 d’octubre en el trinquet Pelayo de València.

Guanye qui guanye, serà la primera vegada que s'emporten este trofeu per a les vitrines dels respectius clubs, tant en el cas de Foios com en el de Quart de les Valls. La final tindrà un gran escenari per a que els jugadors puguen lluir-se davant els seus seguidors, el trinquet de Pelayo, on s’enfrontaran el pròxim diumenge a partir de les 11 hores.

Per part de Foios en principi jugaran Alberto, Ximo i Alex, que van obtindre la seua plaça en esta final en véncer en el Campionat Autonòmic AON d’Escala i Corda, mentre que el Quart de les Valls va alçar la copa de campions en el Trofeu d’Estiu, i que presentarà a Terio, Juan Carlos “Xato” i Herrera.

Cal recordar que el campió de la Supercopa d’Escala i Corda es guanyarà el dret a participar en la próxima Copa Generalitat de Campions. Per a la pròxima edició, està previst recuperar la final juvenil, que serviria com a partida prèvia a la final absoluta.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article