Fem Pilota - Capçalera

Francés dóna la campanada i elimina al campió

Escala i Corda

PilotaViu / Guadassuar.

Es presagiava una dura prova per al campió Soro III en la seua primera partida de l'Individual al trinquet de Guadassuar, però pocs s'hagueren atrevit a pronosticar la seua derrota davant un Francés que ha estat immens.

El campió venia de guanyar amb solvència en la final del Trofeu 600 Anys Generalitat Valenciana i el seu estat de forma no deixava cap dubte. Francés, per la seua banda, arribava després d'un any jugant a gran nivell. El de Petrer havia eliminat còmodament a Guillermo en una de les partides prèvies on va demostrar la seua qualitat.

La partida estava sent dauera fins al 25 per 30 per a Francés. En aquell moment, el rest de Petrer, que estava jugant atrevit, ha pogut tombar-li el dau a Soro, gràcies també al bon paper d'Oltra en la ferida. Amb el 25 per 35, Francés ha sabut mantindre el seu dau. A més, la sort s'ha aliat amb ell en unes quantes pilotades que Soro ha enviat a la galeria i que han acabat caient. Al remat, 45 per 60 i victòria de molt de prestigi per al jove escalater que d'esta manera es consagra com un gran pilotari de futur però, sobretot, de present.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda


Bona entrada de públic a Guadassuar. Foto: Lluís Ramos

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article