PilotaViu / Funpival / Borriana.

L’Individual Bankia en la modalitat d’escala i corda ha visitat este dilluns el trinquet de Borriana per a completar la segona partida dels huitens de final, primera pel que respecta a grup parell. Nacho ja espera rival en els quarts de final després de superar a Fageca pel resultat de 60-40.

La partida ha sigut guerrera, amb molts intercanvis de colps, a més llargs, i amb els dos pilotaris explotant les seues viruts. El mitger de Beniparrell, la volea i el bot de braç; i el rest de València la seua capacitat per a dominar la pilota i buscar els forats.

Fins a la igualada a 40 el domini ha sigut altern. Posteriorment solament ha sumat Nacho, però l’equilibri s’ha mantingut en la pista. La diferència en estos quatre jocs no ha sigut massa, però sí que és cert que el de Beniparrell ha fet més mèrits per a guanyar.

Nacho descansa ja fins al dia 19, quan s’enfrontarà a Sueca contra el vencedor de l’eliminatòria entre Salva i Bueno, programada el pròxim divendres a Vilamarxant.

El campionat tornarà abans, el dimecres, amb la segona partida del grup imparell. Debuta el defensor del títol, Soro III, contra un jove que està completant una magnífica temporada, Francés. Serà al trinquet de Guadassuar, on hi haurà sessió doble de mà a mà perquè abans jugaran Moltó i Pablo en partida de quarts de final de l’Individual Bankia de raspall.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda