Fem Pilota - Capçalera

Josep torna als trinquets abans del previst

Raspall

PilotaViu / Bellreguard.

Josep ha tornat a xafar un trinquet després de la seua lesió de menisc. El de Xeraco va ser operat el 13 d'agost, i només un mes després ja va rebre l'alta. La seua constància i esforç en la rehabilitació han propiciat que poguera tornar a disputar una partida. Va ser el passat dissabte 6 d'octubre a Bellreguard i les sensacions no podrien ser millors. "Estic molt content, i el més important és que el genoll ha respost molt bé", ha explicat Josep a este mitjà.

La intervenció al menisc finalment no va necessitar suturació, sinó que li van extraure la part que tenia solta. Això significava una retallada en el temps estimat de recuperació i, per sort, ha anat encara més de pressa.

La seua primera partida al trinquet el Zurdo de Bellreguard, la va començar amb certs nervis, però a partir del segon joc ja va anar agarrant confiança per a acabar guanyant. L'endemà diumenge va tornar a jugar en el mateix escenari i, malgrat la derrota, la bona resposta del genoll és la millor notícia per a ell. "No em fa mal res. M'he trobat molt millor que abans de la lesió", explicava Josep.

Este mateix dimarts, 9 d'octubre, tornarà a competir. Farà equip amb Ian per a enfrontar-se a Ricard i Canari a Benigànim.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article