Fem Pilota - Capçalera

Soro III i Raül guanyen en l'homenatge de Pelayo a Genovés

Escala i Corda

PilotaViu / València.

El trinquet de Pelayo ha viscut una gran jornada de pilota. L'escala i les graderies de la Catedral s'han omplit quasi per complet per a presenciar la final del Trofeu 600 Anys de la Generalitat Valenciana i l'homenatge a Genovés.

Els aficionats, pilotaris i les diferents autoritats presents, han fet un passadís per a trencar-se les mans aplaudint al mite de la pilota. Genovés, emocionat, ha rebut la medalla d'or de Pelayo.

A continuació, ha començat el joc amb la presència del fill de l'homenatjat, Genovés II, entre els candidats a endur-se el títol. Amb ell formaven equip Pere i Monrabal, de blau. A la contra tenien Soro III i Raül, que han acabat guanyant la partida per 60 - 35.

Fins al 25 per 25, la igualtat entre els dos equips estava sent la nota dominant de la final. Ha sigut el moment en què Soro III i Raül han realitzat el seu millor joc, amb una gran compenetració entre els dos, per a escapar-se en el marcador. Així s'ha arribat al 50 - 30 que decantava clarament la partida. Amb la partida quasi decidida, els blaus han jugat més solts i han pogut fer un joc més (50 - 35), però la partida acabaria sent roja amb escreix.

Malgrat la presència de les màximes autoritats valencianes entre els assistents, no hi ha hagut entrega de premis. Han presenciat la partida el president Ximo Puig, Enric Morera, president de les Corts Valencianes; Isabel Garcia, diputada d'Esports i Igualtat; Josep Miquel Moya, director general d'Esports de la Conselleria i José Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana.

Amb esta victòria, Soro III evidencia el seu bon estat de forma a pocs dies d'iniciar la defensa del títol individual. Serà el pròxim dimecres 10 d'octubre a Guadassuar davant el jove Francés.

Puchol II i Tomàs II, tercers classificats
La final de consolació, entre els equips eliminats en semifinals, va donar un bon espectacle este dissabte a Pelayo. Puchol II i Tomàs II van guanyar 60 per 50 a la parella formada per Pere Roc II i Fèlix

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article