Fem Pilota - Capçalera

Montserrat s'imposa al líder Beniparrell en la Copa Edicom de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Montserrat.
 
La partida de la jornada es jugava a la canxa de Montserrat, on l'equip local s'imposava al Beniparrell, líder de la competició en la lliga de classificació per a semifinals de la Copa Edicom de galotxa per 70-60.
 
Gran partida i remuntada local, 70-60
Eixe resultat donava dos punts als de Montserrat i un als de Beniparrell, després d'una gran partida per part de tots. Els de Montserrat, Óscar, Carlos, Javier i el feridor Añó han tingut que apretar de valent, perquè Beniparrell, amb Roberto, Hilari, Herrera i el feridor Toni, manaven en el marcador des del principi, davant dos i tres jocs. Però, en la recta final, els locals han fet una gran remuntada per igualar 60-60 i després tancar la partida, 70-60.
 
Per part de Montserrat, Óscar ha tingut molt bona actuació al bot. I també han rendit a molt bon nivell la resta, incloent l'encert del feridor, Añó. Carlos també ha complit bé al mig, on ha canviat esta partida el seu lloc amb Javier. I per Beniparrell, tots a gran nivell, i en particular el jove mitger Hilari, que ha estat molt segur, amb Roberto, Herrera i Toni molt bé.
 
Bar València-Quart, 70; Borbotó, 10
Per la seua part, el resultat de la partida entre el Bar València-Quart i Borbotó ha sigut de 70-10 per als de Quart, "sense baixar de l'autobús". Els de Quart van endavant, en segon lloc de la taula, malgrat la lesió del Moro, a qui esperen vore recuperat per a les semifinals.
 
Classificació:
Beniparrell, 13 punts.
Bar València-Quart, 10.
Montserrat, 8.
Marquesat, 3.
Borbotó, 3.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article