elmusa

Les partides del dimarts: Punxa i Canari s'emporten el Savipecho

Participa

La jornada de dimarts a Oliva presentava dos partides en cartell. En la primera, Montblanc i Feo s'enfrontaven a Vicent i Ibiza, imposant-se els primers amb resultat de 25 per 20.

Partida molt igualada també la que enfrontà a Punxa i Canari contra Ricard, Sanchis i Ibiza, que va fer ple de partides eixa jornada. L'equip roig es va emportar el primer  joc de forma senzilla, però l'equip blau, al dau, va agafar ànims i van empatar la partida. Amb iguals a cinc, l'equip roig no va abaixar la guàrdia i va fer el 10 per 5. A partir d'este moment comença un gran intercanvi de pilotades on Ricard accidentalment va pegar-li dos pilotades a Sanchis en la cuixa.

Es veia que l'equip blau volia guanyar, Sanchis li manava a Ibiza que es posara a la dreta, deixant-li la muralla i Ricard sempre animant al seu equip. Per altra banda, l'equip roig no va abaixar el braços en cap moment. Al remat, els blaus van aconseguir igualar a 10 a la part del rest, amb grans pilotades de Sanchis parant les pilotades fortes de canari i sempre jugant a dos bandes intentant marejar al rival. Ricard va estar molt còmode de volea, amb raspades altíssimes que arribaven a l'altra banda del trinquet. Ibiza va estar molt treballador davant tot i el cansament d'haver disputat també la primera partida. Després d'un gran intercanvi de pilotades l'equip roig va aconseguir posar-se per davant 15 per 10.

Punxa va començar a  traure com  ell, apretant a un Ricard que va tornar-les totes. Canari va estar espectacular davant, donant-ho tot amb dreta i esquerra i grans raspades sempre a dos bandes i rematant com ningú. Punxa de bot de braç les cremava totes , i Sanchis li va tornar dos pilotades per baix cama que deixà bocabadat al trinquet. L'equip blau  va  aconseguir igualar la partida a 15. A partir d'aquell moment els espectadors ja simplement es van dedicar a disfrutar de l'espectacle de cinc jugadors que s'ho deixaven tot per guanyar. La partida continuà amb grans intercanvis de pilotes fins igualar a 20, amb l'emoció de saber que qualsevol podia guanyar. A la fi, 25 per 20 a favor de l'equip roig.

Torna a llegir ací totes les partides del dimarts.

Miquel Colomar / Oliva.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article