elmusa

Godelleta i Borbotó A, primer i segon classificat de l'Edicom de galotxa femení

Galotxa

PilotaViu / FPV / València.

Godelleta i La Pobla C són les formacions que lideren la classificació en les categories femenines amb les quals compta enguany, per segona temporada seguida, el Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom.

En la categoria femenina A és el Caixa Popular Godelleta qui mana en la classificació, amb els tres punts que va aconseguir en véncer al Cent Duros Borbotó B, que ara ocupa la tercera posició. En segon lloc figura el Cent Duros Borbotó A, un per darrere de les jugadores del Godelleta. L’enfrontament entre les primeres i segones classificades, Godelleta i Borbotó A, que va haver de ser suspés fa uns dies, sembla que serà determinant per a la classificació final de la competició, ja que al ser un grup reduït, qualsevol punt guanyat o perdut pot ser vital per a poder disputar la final de la categoria.

Respecte a la competició en la categoria B, el Caixa Popular Pobla C es qui marxa al capdavant de la taula amb cinc punts en total, després d’haver guanyat les seues dues primeres partides. Un punt per darrere de les seues companyes, el Caixa Popular Pobla B ocupa la segona posició. Mentre que el Caixa Popular Pobla A com el Meliana queden pendents de puntuar, després que hagueren de suspendre el seu enfrontament per les pluges de les últimes setmanes. Esta partida probablement es jugue este dijous per la vesprada en el carrer de pilota “Vicent Venancio” de Meliana. La següent jornada el Pobla de Vallbona B rebrà al seu trinquet al Meliana, sent el derby entre els altres dos equips del club del Camp de Túria l’enfrontament restant.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article