Fem Pilota - Capçalera

JB Publicitat guanya a Canals i s'emporta el II Circuit Intercomarcal de Màdel

Participa

L'equip JB Publicitat ha conquerit finalment el II Circuit Intercomarcal de Màdel. L'equip de Carlet, format per Jonatan i Vicent, ha arrodonit un gran circuit amb la victòria en el torneig final de Canals.

Les tres pistes del poliesportiu de Canals han permés que el torneig es desenvoluparà íntegrament durant el matí del diumenge 30 de setembre. Els jugadors de les dues categories, avançada i iniciació, han anat jugant partides eliminatòries fins a les semifinals.

En la categoria avançada, la primera semifinal ha enfrontat a l'equip Pollos Planes - Galodasa contra Canalins, amb victòria per als primers. La segona semifinal tenia com a protagonistes a l'equip Professors i als líders, JB Publicitat, que han tornat a accedir a una final. La partida decisiva pel títol ha oferit grans quinzes dels quatre pilotaris que més vegades s'han enfrontat en esta edició. Finalment, Vicent i Jonatan han guanyat 8 - 4 i s'alcen amb el títol del Circuit.

En la categoria d'iniciació els campions han estat Florestibles, parella formada per Vlado i Poveda, que han superat l'equip local del CPV Canals per 8 - 5.

Els participants han gaudit d'un gran matí de pilota i ja s'han citat per al III Circuit de Màdel de la propera temporada.


Els millors equips del Circuit han rebut els seus premis a Canals. Foto: madelpilota.com

              
 Classificació Final
II Circuit Intercomarcal de Màdel 

 
 
1JB Publicitat - Jonatan i Vicent Miquel149
2 Pollos Planes-Galodasa - Ricard iGuillem128
3Els Professors - Pepe i Alejandro66
4CPV Picanya - Alex i Jordi 52
5Canalins - Miravalles, Xavi i Eladio 37
6A tiri baldiri - Joan i David 13
7Mà del Xúquer - Marià i Fran 12
8Els Manquets - Gabriel i Robert 12
9Els Indestructibles - Xatet III i Suret V 12
10Arrasa Pichaques- Alberto i Ximo  12

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article