elmusa

Bar València-Quart i Montserrat s’apropen al Beniparrell, líder de la Copa Edicom

Galotxa

Paco Durà / Montserrat.

El cap de setmana, en el que l'equip de Montserrat ha disputat dos partides, dissabte i diumenge, ha servit per a ajustar un poc més la classificació en els tres primers llocs, on figuren, per este ordre, Beniparrell, Bar València-Quart i Montserrat.

Montserrat s'imposa a Marquesat, 70-35
Dissabte, l'equip de Montserrat, format per Òscar, Javier, Carlos i el feridor Añó es va imposar al de Marquesat (Pau, Nando, David i el feridor Benja), per 70 tantos a 45, un resultat que suposava els tres punts per a Montserrat, en una partida en la qual es pilotejava prou, però quasi sempre els jocs queien a la mà dels locals. Amb eixa victòria, Montserrat consolidava la seua recuperació, després de les dos derrotes inicials del torneig, mentre que Marquesat es quedava un poc parat, amb només tres punts, empatat amb el cuer Borbotó.

Beniparrell guanya 70-0 a Borbotó, que no pot jugar per les lesions
Per la seua part, la partida entre el líder Beniparrell i Borbotó no es va poder jugar perquè els de la pedania s'han quedat molt minvats per les lesions d'Adrià i Castelló i en esta ocasió no pogueren fer equip i no els restà més remei que donar la partida per 70-0 a Beniparrell.

El campió autonòmic s'imposa a Montserrat en partida ajornada, 45-70
Diumenge, s'ha disputat a la canxa de Montserrat una altra partida, que estava ajornada per la pluja, entre l'equip del poble i el Bar València-Quart. En esta partida s'ha imposat el campió autonòmic de la modalitat, que malgrat la lesió que arrossega el seu principal jugador, el Moro, ha pogut imposar-se a domicili a Montserrat, 45-70, emportant-se els tres punts. Montserrat alineava al seu equip habitual (Òscar, Javier, Carlos i el feridor Añó). I pels del Bar València-Quart jugaven Alex, el Xato, El Moro i el feridor Berbis. El Moro jugava de punter, lluitant en inferioritat de condicions, només en l'esquerra i en ocasions puntuals emprant la dreta, però la figura en esta partida ha sigut Àlex, que ha estat immens, fent el bot i jugant per dalt, amb molt bona ajuda del Xato al mig i del Moro, en la mesura que podia, a més del feridor Berbis.

Classificació:
Beniparrell, 11 punts.
Bar València-Quart, 7 punts.
Montserrat, 6 punts.
Marquesat, 3 punts.
Borbotó, 3 punts.
 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article