Fem Pilota - Capçalera

Punxa guanya a la Llosa de Ranes i se cita amb Marrahí

Raspall

PilotaViu / La Llosa de Ranes.

Punxa ha tornat a disputar un Individual i ho ha fet amb bones sensacions. El pilotari de Piles ha vençut amb autoritat en el seu debut davant Miravalles en el trinquet de la Llosa de Ranes.

Els dos pilotaris arribaven a la seua primera partida del mà a mà en condicions distintes. Punxa està cada dia en millors condicions i ja dóna indicis de ser el Punxa d'abans de la lesió al muscle dret. En canvi, Miravalles només havia jugat una partida després d'estar dos mesos lesionat dels abductors.

Punxa ha posat la primera pilota en joc des del dau i s'ha adjudicat el joc net (5 - 10). El segon ha sigut molt més disputat però, de nou, queia del costat blau. Miravalles no ha deixat de lluitar, fins i tot amb 5 per 20, moment en el que ha notat molèsties. Tanmateix, ha pogut arribar a fer un val que no ha acabat convertint. Al remat, 5 per 25 per a Punxa que se cita amb Marrahí en quarts de final.

L'Individual Bankia de raspall descansa fins al pròxim dimecres. Pablo i Mario seran els protagonistes en el trinquet de Castelló de Rugat.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual de raspall, punxeu ací: XXXII Individual Bankia de Raspall


Miravalles i Punxa, instants abans de la partida. Foto: Funpival

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article