elmusa

Victòria clara de Soro III i Raül en el Trofeu 600 Anys Generalitat

Escala i Corda

PilotaViu / Vila-real.

La nit de divendres a Vila-real tornava a despertar l'expectació dels aficionats de la pilota. La primera semifinal del Trofeu 600 Anys de la Generalitat Valenciana en la modalitat d'escala i corda oferia un cartell atractiu. Soro III i Raül havien d'enfrontar-se a Puchol II i Tomàs II.

Però la realitat és que la partida es va decantar clarament pel costat de la parella roja, formada per Soro i Raül. La parella encapçalada pel campió individual es va mostrar molt més solvent des del primer moment. El ritme imposat pels rojos no va poder ser contrarestat en cap moment per Puchol i Tomàs, que no van ser capaços d'oferir la seua millor versió.

La segona semifinal es jugarà el pròxim diumenge 30 de setembre al trinquet de Pedreguer on Pere Roc II i Félix s’enfrontaran a Genovés II, Pere i Monrabal II (12 h). El títol es resoldrà el diumenge 7 d’octubre, al trinquet Pelayo de València (12 h).

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article