elmusa

Massalfassar enalteix els nous campions de tecnificació d'escala i corda

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / Massalfassar.

La vesprada de divendres a Massalfassar va acollir dos partides de gran nivell on els millors jugadors dels Circuits de tecnificació d’escala i corda sub-18 i sub-23, “Fundació Trinidad Alfonso” van demostrar la seua categoria.

El trinquet de la localitat de l'Horta Nord, va gaudir de dos finals amb algunes de les millors promeses de les escoles de tecnificació i perfeccionament de pilota valenciana. Carlos d’Alfarb i Hilari de Beniparrell van aconseguir el títol de la categoria sub-18, mentre que David d'Algímia i Àlex de Vinalesa van guanyar el títol de la categoria sub-23.

Els dos equips guanyadors van mostrar el seu gran potencial en les finals, on es va poder gaudir de quinzes molt disputats. En la final sub-18, Hilari de Beniparrell va dominar la partida molt ben acompanyat pel seu company Carlos d’Alfarb, que en un quinze de la final es va colpejar el genoll i va acabar coixejant la final, encara que va poder guanyar per 60 a 25 a l’equip de Vicent de Vinalesa i Edu de Benaguasil, que ho va intentar però que es va veure superat pels seus rivals.

En la final del sub-23, David d'Algímia i Àlex de Vinalesa van demostrar que eren un equip molt compacte i van desnivellar la final amb un joc poderós i segur, sumant molts quinzes de forma ràpida davant Martí de Montcada i Nando d’Alfarb. El resultat final va ser de 60 a 30. David i Álex aconseguien un gran triomf per a començar esta nova temporada 2018-2019.

Lliuraven els diplomes l'alcalde de Massalfassar, Joan Morant i el director del CESPIVA, Álvaro Navarro, en un trinquet que va presentar un bon ambient.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article