Fem Pilota - Capçalera

Ferrer i Francés guanyen i accedeixen a l'Individual

Escala i Corda

Paco Durà / Vilamarxant.

Al trinquet de Vilamarxant han tingut una trajectòria similar les dos partides de l'Individual d'escala i corda, encara que en la primera ha estat més anivellada la primera meitat, entre Ferrer i Àlvaro, que han igualat a 30 tantos.

En eixe tram, si bé Ferrer jugava més còmode, Àlvaro li ha plantat cara i ho ha intentat. Però li queia una pilota de dalt que podria haver-li vingut bé per posar-se per davant; però la sort li ha donat l'esquena. I a partir d'ahí, Ferrer s'ha apoderat de la situació, cada vegada amb més solvència, i ha guanyat 60-35. Aragó li feria a Ferrer i Pedrito enfront.

Recital de Francés, molt superior
En la segona partida encara ha sigut major la diferència de Francés sobre Guillermo, que ha començat amb prou empenta els primers jocs. Però prompte s'ha imposat la classe i la potència, que també l'ha posada de manifest. I Guillermo no ha pogut fer molt en una lluita desigual, contra un rival que ha demostrat que pot fer prou en esta competició. Ha guanyat Francés, 60-25, que reflecteix la seua superioritat i ha fet un recital de jugar bé i amb contundència. Li feria Aragó i Pedrito en contra.

Ara els guanyadors hauran d'enfrontar-se en la ronda següent, Ferrer a Genovés II, i Francés al campió Soro III.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article