Fem Pilota - Capçalera

Punxa i Miravalles s'enfronten a la Llosa de Ranes

Raspall

PilotaViu / La Llosa de Ranes.

El Campionat Individual Bankia de raspall continua la seua marxa. Este dissabte 29 de setembre es juga una nova eliminatòria d'octaus de final entre Punxa i Miravalles en el trinquet de la Llosa de Ranes. El primer torna a disputar un individual, recuperat de la lesió del muscle que el va apartar dels trinquets. Punxa ha realitzat grans actuacions en els mà a mà i sembla que a poc a poc va recuperant la seua millor versió.

A l'altra banda del trinquet es trobarà a Miravalles, que tot i jugar normalment en la demarcació de mitger, també sap el que és jugar de rest. Miravalles arriba amb només una partida disputada després d'una lesió als abductors que l'ha apartat dels trinquets durant dos mesos. És un dels jugadors habituals en els campionats individuals i en la passada edició va poder derrotar el rest Pablo, en una dura partida disputada, precisament, a la Llosa de Ranes.

El vencedor haurà d'enfrontar-se a Marrahí, que va derrotar amb claredat el jove Iván. La partida de quarts de final es jugarà a Oliva el 9 d'octubre.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual de raspall, punxeu ací: XXXII Individual Bankia de Raspall


Miravalles, en la partida contra Pablo de la passada temporada. Foto: Ulisses Ortiz

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article