elmusa

Vilamarxant acull les últimes prèvies de l'individual

Escala i Corda

PilotaViu / Vilamarxant.

Sessió doble al Camp de Túria. Divendres 28 de setembre se celebraran en el trinquet municipal les dos últimes partides de la ronda prèvia de l'Individual d'Escala i Corda. La vesprada comença amb Ferrer contra Álvaro Gimeno i a continuació seran Francés i Guillermo els qui es vegen les cares.

El rest de Llíber, Ferrer, ha destacat en categories inferiors i exercirà de veterà en el duel contra Álvaro Gimeno. El de Massalfassar és un mitger amb projecció, fet que valora l'afició ja que la posició sol estar ocupada per jugadors molt veterans.

En la segona partida ens trobarem a Francés i Guillermo. D'una banda, el de Petrer està causant expectació amb actuacions com la de l'últim Ciutat de Torrent, que li han valgut l'estima de l'afició local. Parteix com a favorit després de ser guardonat com millor jugador jove en l'últim dia de la pilota. A l'altra banda de la corda, Guillermo, un jugador que també desperta expectació per tal de vore l'evolució del seu entrenament.

El desenllaç, a Vilamarxant a partir de les cinc.

Per a consultar el calendari complet de l'Individual d'escala i corda, punxeu ací: XXXIII Individual Bankia d'Escala i Corda


Ferrer s'enfrontarà a Àlvaro. Foto: Aj. de la Pobla de Vallbona / Marta Pasqual

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar informant-vos. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article